Nys Exclusive Nys Boutique Twist by Nys

Rolex Perpetual Music Concert Geschreven door Kristof Nys op maandag 10 augustus 2020 in de categorie Algemeen.

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat Rolex een initiatief lanceert om muzikanten en zangers te ondersteunen tijdens deze kritieke periode van Covid-19.

Het doel van dit project is om artiesten die zowel het verlies van publiek als inkomen hebben geleden, de best mogelijke voorwaarden te geven om met gerenommeerde artiesten op prestigieuze locaties met de beste akoestiek, op te treden.

 

Van eind augustus tot begin september vinden er drie Rolex “Perpetual Music” concerten plaats in Pesaro, Italië (21 augustus)

Berlijn, Duitsland (1 september)

Parijs, Frankrijk (3 september)

In elk van de concerten zal een Rolex Testimonee de avond introduceren en de artiesten en het onderling overeengekomen repertoire presenteren - Juan Diego Flórez in Pesaro, Sonya Yoncheva in Berlijn, Rolando Villazón en geassocieerd artiest Renaud Capuçon in Parijs. Elke artiest wordt persoonlijk geselecteerd door één van de Testimonees of Renaud Capucon en, ter verdere ondersteuning, wordt elke artiest beloond voor de voorstelling.

Deze concerten zijn niet toegankelijk voor het publiek. Ze worden live gestreamd op medici.tv, bereiken honderdduizenden mensen in meer dan 180 landen en blijven tot eind oktober 2020 beschikbaar op dit online platform.

We hopen dat u om 20.00 uur de concerten op het medici.tv-platform kan bijwonen.

 

 

Lees meer...

Verhuis Shopping K Geschreven door Kristof Nys op maandag 22 juni 2020 in de categorie Algemeen.

Beste Klanten,

Na een mooi verhaal van 10 jaar in Shopping, zettten wij onze ambitie verder en zullen we een totaal concept openen in de Lange Steenstraat 40 (aan de ingang van Shopping K).

Deze nieuwe winkel zal eind september zijn deuren openen.

Van 1 juli tot 30 september zetten we onze uitverkoop verder in een popup outlet in de Lange Steenstraat 14 ( op de hoek naast Via Lunga Verduyn).

 

 

Lees meer...

The Breitling AVI Ref.765 1953 Re-edition Geschreven door Bestellingen @Nys op woensdag 4 maart 2020 in de categorie Uurwerken.

The Breitling AVI Ref.765 1953 Re-edition

Breitling AVI Ref.765 1953 Re-edition

In 1953 lanceerde Breitling zijn Ref.765 AVI, een pilotenhorloge (AVI stond voor "luchtvaart") bekend als de "Co-Pilot". Het had een bijzonder gedurfde look met een roterende ring en oversized Arabische cijfers, en zijn indrukwekkende leesbaarheid maakte het een favoriet onder de vliegeniers.  Breitling eert de erfenis van deze klassieke chronograaf met de AVI Ref.765 1953 Re-edition.


De nieuwe AVI Ref.765 1953 Re-edition is een zorgvuldig onderzochte en vervaadigde re-editie van de legendarische Co-Pilot en is gebaseerd op een van de vroege iteraties uit dat jaar.  De Co-Pilot was een interpretatie uit 1950 van de klokken aan boord die in de jaren dertig en veertig door de Huit Aviation-afdeling van Breitling werden ontworpen en geproduceerd, en die als inspiratie hebben opgeleverd door de horloges van de aviator 8 collectie.

De AVI Ref.765 1953 Re-edition is de tweede historische heruitgave van het merk.  De eerste, de Navitimer Ref.806 1959 Re-edition, was een van de meest populaire releases van 2019.

Het uurwerk wordt geproduceerd in een gelimiteerde serie van 1953 stuks, elk "ONE OF 1953" worden genummerd.  Het horloge wordt aangedreven door de Breitling Manufacture Calibre B09, een handmatig gewonden mechanisch chronograaf uurwerk gebaseerd op de gevierde interne manufacture calibre 01 van het merk.  De B09 is ontworpen met de Re-edition modellen in het achterhoof en, net als alle Breitling mouvementen, is een COSC-gecertificeerde chronometer.

Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat elk een getrouwe reproductie van het origineel is.  Er zijn slechts twee uitzonderingen die dit nieuwe uurwerk onderscheiden van zijn beroemde voorouder: de waterbestendigheid van de AVI Ref.765 1953 Re-edition is verbeterd tot 3 bar ( 30 meter) in vergelijking met de originele versie, en scherpe waarnemers zullen ook zien dat "GENEVE" niet langerop de wijzerplaat verschijnt.

De Breitling AVI Ref.765 1953 Re-edition wordt gepresenteerd op een zwarte vintage-geînspireerde lederen band met een gesp en wordt geleverd met een garantie van vijf jaar.

Breitling zal ook de AVI 1953 Re-editie uitbrengen in twee opvallende edelmetalen versies.  De eerste is vervaardigd in 18kt roze goud met een zwarte wijzerplaat en een bruine vintage band. Dit model heeft een gelimiteerde oplage van 253 stuks en "ONE OF 253" wordt in de achterkant gegraveerd. De tweede geproduceerd in platina en heeft een blauwe wijzerplaat gold-kleurige vintage band.  Deze buitengewone versie zal beschikbaar zijn in een beperkte oplage van slechts 153 stuks, een feit dat zal worden geverifieerd door "ONE OF 153" gegraveerd op de achterkant van de platina kast

 

Lees meer...