Nys Exclusive Nys Boutique Nys Pop-up

Antonellis Geschreven door Kristof Nys op in de categorie Juwelen.

Antonellis

Antonellis is één van  Antwerpen meest dynamische juwelen merken, combineert diamanten met een creatief ontwerp. De in België gemaakte collectie brengt puur, eigentijds design en technische perfectie. Antonellis levert onberispelijk en perfect edelsteenzetwerk.


Deze prachtige juwelen worden met de hand vervaardigd. Kwaliteit en passie vormen de rode draad doorheen dit succes verhaal.

Capri Collectie

De Capri collectie straalt tijdloze klasse uit met een moderne toets. Deze juwelen zijn vervaardigd uit rosé goud met briljant.

Antonellis eigen interne kwaliteitscontroles worden gevolgd door een evaluatie in het Diamond Lab van de Hoge Raad voor Diamant (HRD). Het lab levert een certificaat ter bevestiging van de authenticiteit en kwaliteitskenmerken. HRD certificaten worden universeel erkend. Antonellis is één van 's wereld weinige juwelenmerken die een dergelijk prestigieus en solide kwaliteitsgarantie biedt.

De collectie van Antonellis is beschikbaar in onze winkels in de Lange Steenstraat en de Leiestraat. Ons team neemt graag de tijd om de collectie uitgebreid aan u voor te stellen.