Nys Exclusive Nys Boutique Nys Pop-up

Horloges van Tissot Geschreven door Kristof Nys op in de categorie Uurwerken.

Horloges van Tissot

Sinds het ontstaan van het Zwitserse merk in 1853 bewijzen de horloges van Tissot dat technische ambacht en innovatie hand in hand gaan. Tissot staat garant voor duurzame kwaliteit zoals u van een Zwitsers horloge kan verwachten. Het zijn smaakvolle, moderne en sportieve horloges met een luxe uitstraling.

Tissot maakt gebruik van speciale materialen en geavanceerde functie die uniek zijn in techniek. Tissot maakt deel uit van The Swatch group, 's wereld grootste uurwerkfabrikant.

Tissot is de officiƫle tijdwaarnemer bij verschillende wereldkampioenschappen zoals wielrennen, motorraces, schermen, ijshockey en basket.

Alle horloges hebben hun specifieke kenmerken en specificaties. De meeste Tissot horloges zijn uitgerust met een krasvrij saffier glas en is waterdicht tot op 200 meter.

Collecties van Tissot

De naam zegt het al: T-Classic is de meest klassieke lijn van Tissot. In deze zijn veel horloges te vinden die tijdloos zijn en overal bij passen.

T-Trend, dames en heren horloges die elegantie en klasse uitstralen. Deze horloges hebben een chique, rustige uitstraling en de hoofdkleur is zilverkleurig. Er wordt veel gebruik gemaakt van steentjes. Deze lijn van Tissot is uitermate geschikt voor dames en heren die simpelweg een mooi horloge willen, met niet al te veel poespas.


T-Sport, dit zijn sportievere horloges van Tissot met een sportieve uitstraling. Ideaal om te dragen tijdens een partij rugby of golf. Zwart en zilver zijn de hoofdkleuren, maar er zijn ook horloge in deze lijn te koop met een gouden accent.


De Touch Collection is de meest verkochte lijn van het merk Tissot Herenhorloges die zowel chique als stoer gedragen kunnen worden. Felle kleuren, met zowel lederen banden als banden gemaakt van roestvrij staal.  Deze horloges hebben verschillende functies zoals: compas, barometer, hoogtemeter, thermometer, chronometer enz.