Nys Exclusive Nys Boutique Twist by Nys

Rolex Perpetual Music Concert Geschreven door Kristof Nys op in de categorie Algemeen.

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat Rolex een initiatief lanceert om muzikanten en zangers te ondersteunen tijdens deze kritieke periode van Covid-19.

Het doel van dit project is om artiesten die zowel het verlies van publiek als inkomen hebben geleden, de best mogelijke voorwaarden te geven om met gerenommeerde artiesten op prestigieuze locaties met de beste akoestiek, op te treden.

 

Van eind augustus tot begin september vinden er drie Rolex “Perpetual Music” concerten plaats in Pesaro, Italië (21 augustus)

Berlijn, Duitsland (1 september)

Parijs, Frankrijk (3 september)

In elk van de concerten zal een Rolex Testimonee de avond introduceren en de artiesten en het onderling overeengekomen repertoire presenteren - Juan Diego Flórez in Pesaro, Sonya Yoncheva in Berlijn, Rolando Villazón en geassocieerd artiest Renaud Capuçon in Parijs. Elke artiest wordt persoonlijk geselecteerd door één van de Testimonees of Renaud Capucon en, ter verdere ondersteuning, wordt elke artiest beloond voor de voorstelling.

Deze concerten zijn niet toegankelijk voor het publiek. Ze worden live gestreamd op medici.tv, bereiken honderdduizenden mensen in meer dan 180 landen en blijven tot eind oktober 2020 beschikbaar op dit online platform.

We hopen dat u om 20.00 uur de concerten op het medici.tv-platform kan bijwonen.