Nys Exclusive Nys Boutique Nys Pop-up

Rolex verlengt zijn garantieperiode tot 5 jaar Geschreven door Kristof Nys op in de categorie Uurwerken.

Rolex verlengt zijn garantieperiode tot 5 jaar

 

Rolex staat bekend om hoge kwaliteit, duurzaamheid en exclusiviteit. Dat ze 100% achter deze kwaliteit staan, wordt nog maar eens bewezen door de garantieperiode van 2 naar 5 jaar te verlengen.

Rolex verlengt de garantieperiode op alle Rolex horloges die na 1 juli 2015 bij een erkend verdeler worden aangekocht, naar 5 jaar.  Het blijft echter niet zomaar bij een verlenging van een de garantieperiode. De nieuwe uurwerken worden ook nog beter getest. Door de nieuwste testprocedure 'SUPERLATIVE CONTROL' kan Rolex nog een betere werking van haar horloges garanderen. Ieder nieuw uurwerk wordt individueel gecontroleerd. Volgens de nieuwe 'SUPERLATIVE CONTROL' wordt een nauwkeurigheidsnorm van -2/+2 seconden per dag gehanteerd. Een norm die veel  preciezer is dan de huidige COSC – certificatie die een afwijking hanteert van -4/+6 seconden per dag. Een behoorlijk verschil waarmee Rolex een serieuze voorsprong heeft op zijn concurrenten.

Wat als u voor 1 juli 2015 uw Rolex kocht?

Als u uw Rolex tussen 1 juli 2013 en 30 juni 2015 kocht , danverlengt Rolex uw garantieperiode met één jaar extra. Zo geniet U in totaal van 3 jaar garantie.