Nys Exclusive Nys Boutique Twist by Nys

TUDOR PRESENTEERT NIEUWE HORLOGES 2021 Geschreven door Team Nys op in de categorie Uurwerken.

TUDOR PRESENTEERT NIEUWE HORLOGES 2021

TUDOR PRESENTEERT NIEUWE HORLOGES 2021

https://www.youtube.com/watch?v=fcjBhXfJ_As&t=393s

Voortbouwend op zijn reputatie voor het creëren van emblematische modellen gekozen door de meest gedurfde avonturiers, presenteert TUDOR dit jaar unieke versies van zijn Black Bay Fifty-Eight-model. Op de 50e verjaardag van zijn eerste chronograaf, herlanceerd TUDOR zijn Black Bay Chrono-model in staal en introduceert het ook nieuwe versies van de Black Bay 32/36/41.

 

BLACK BAY FIFTY-EIGHT

TUDOR brengt een eerbetoon aan de eerste duikhorloges van het merk met de Black Bay Fifty-Eight, een model waarvan de afmetingen die van het tijdperk oproepen. Uitgerust met een TUDOR Manufacture Calibre, is de Black Bay Fifty-Eight ontworpen voor slanke polsen, mensen die van compactere horloges houden en liefhebbers van vintage.

Introductie van goud

TUDOR introduceert een gewaagde nieuwe versie van zijn populaire model, de Black Bay Fifty-Eight, in massief 18 kt geelgoud met een open achterkant van de kast. Dit is een primeur voor beide in een TUDOR-duikhorloge.

Introductie van een nieuw zilveren model

TUDOR lanceert ook een unieke nieuwe versie van zijn populaire Black Bay Fifty-Eight-model in 925 zilver - een primeur voor een TUDOR-duikershorloge, en creëert een verrassende gloed.

De essentie van Black Bay

De Black Bay Fifty-Eight dankt zijn naam aan het jaar 1958, waarin het eerste TUDOR-duikershorloge tot 200 meter waterdicht (referentie 7924 of "Big Crown") werd geïntroduceerd. Naast andere esthetische knipoogjes naar dit historische horloge, biedt het model een kast met een diameter van 39 mm in overeenstemming met de karakteristieke proporties van de jaren 50.

 

BLACK BAY CHRONO

Nieuwe versie van een klassieker

Om het 50-jarig bestaan ​​van zijn chronografen te markeren, herintroduceert TUDOR zijn Black Bay Chrono-model in staal met een herwerkte kast en twee wijzerplaten met contrasterende subtellers in de puurste traditie van de sportchronograaf.

De herkenbare kenmerken van de Black Bay zijn bewaard gebleven in een stalen kast met een diameter van 41 millimeter. Een vaste lunette van roestvrij staal met een tachymetrische schaal inzet van zwart geanodiseerd aluminium maakt het gedistingeerde uiterlijk van deze sportieve nieuwe chronograaf compleet.

 

BLACK BAY 32/36/41

Introductie van een nieuwe zilveren wijzerplaat

De satijnen zongeborstelde zilveren wijzerplaat is vervaardigd door de meest nauwgezette professionals in het veld met applique uurmarkeringen en wijzers van het Zwitserse Super-LumiNova® fosforescerende materiaal.

Grote kroon en "snowflake" wijzers

Net als andere modellen in de lijn, hebben de Black Bay 32, 36 en 41 een wijzerplaat die is geïnspireerd op de TUDOR-duikershorloges die in de jaren vijftig zijn geproduceerd. Ze hebben een prominente opwindkroon als knipoog naar de beroemde referentie 7924 uit 1958, ook bekend als de Big Crown, terwijl de karakteristieke hoekige wijzers, bekend als "Snowflakes", werden ontleend aan de TUDOR-horloges die in de jaren 70 door de Franse nationale marine werden gebruikt.