Nys Exclusive Nys Boutique Nys Pop-up

Valentijn ideetjes 2016 Geschreven door Kristof Nys op in de categorie Juwelen.

Voor wie het zou vergeten, het is bijna valentijn.  Hieronder zijn een aantal juwelen samengebracht, in de hoop dat ze u kunnen inspireren om voor die ene bijzondere er een onvergetelijke dag van te maken.

Chopard

De Happy Diamonds collectie van Chopard heeft heel wat prachtige juwelen. Ze hebben een speels karakter.  De juwelen van deze collectie hebben een hartvorm waarbij de buitenkant bezet is met dansende diamanten die vrij bewegen. Moeilijk om aan te weerstaan!

The Flanders Collection .

De diamant Flanders Cut heeft 61 facetten en bezit een zeer complexe symmetrie. De achtzijdige diamantslijpvorm resulteert in een totaal schittering. Iedere diamant wordt op een symmetrisch perfecte wijze gezet, geheel in harmonie met de omringende diamanten. Flanders collection verlegt de grenzen van de diamantschitterring op onnavolgbare wijze.

One More

Elk juweel van One More is uniek. One more is de belichaming van pure luxe in een tijdloze juwelencollectie voornamelijk in goud, diamant en kleurstenen.  De collectie is zo opgevat dat de draagster telkens een juweel kan toevoegen om zo haar persoonlijkheid weer te geven in een eigen, unieke combinatie.

Pesavento

De eigenzinnige collectie van Pesavento is vervaardigd uit het zuiverste zilver. De juwelen zijn elegant en heel apart van stijl. Het Italiaans design is prachtig. Moeilijk om aan te weerstaan. Succes verzekerd op Valentijn. Deze collectie begint vanaf 300 euro.

Bronzallure

Brozallure is een modieuze lijn van sieraden ontworpen voor vrouwen die graag genieten van een chique, moderne en verfijnde stijl. De trendy collectie bestaat uit rosé vergulde juwelen met en zonder kleurstenen. 

Nona Silver

Bent u op zoek naar een mooi Valentijn geschenk? Nona Silver biedt u een toffe collectie met juweeltjes  gezet met zirconia.  Deze frisse collectie geeft een eigentijdse draai aan klassieke juwelen, waardoor u geliefde steeds stijlvol voor de dag komt.

Er zijn natuurlijk nog andere mogelijkheden. Kom gerust eens lang.

In elk van onze 3 winkels staat ons team u ter beschikking om u te helpen om het perfecte valentijnscadeau te kiezen.