Nys Exclusive Nys Boutique Nys Pop-up

VERLOVINGSCADEAU VOOR HEREN (MODELLEN LEIESTRAAT) Geschreven door Kristof Nys op in de categorie Uurwerken.

VERLOVINGSCADEAU VOOR HEREN (MODELLEN LEIESTRAAT)

' Life is about moments'. Het voorjaar is traditiegetrouw de periode waarin koppels zich verloven. Een moment waarop veel mannen op één knie gaan om hun geliefde die belangrijke vraag te stellen. Bent u op zoek naar een ideaal cadeau voor uw verloofde? Een horloge als het ideale symbool voor het aangaan van deze mooie verbintenis. Hieronder stellen we een aantal modellen aan u voor.

BAUME & MERCIER

Baume & Mercier behoort tot één van de oudste horlogemerken in Zwitserland. Het zijn chique, elegante en klassieke uurwerken tegen aangename prijzen. Deze horloges zijn verkrijgbaar in onze winkel in de Leiestraat.

Classima 10216

Bij de Classima collectie draait het om eenvoud, efficiëntie en leesbaarheid. Het horloge heeft een zilverkleurige wijzerplaat met Romeinse cijfers/streepindex en een datumaanduiding. Het horloge heeft een zwarte alligator lederen band met vouwsluiting.

Dit horloge heeft roségouden (18 kt) lunette. De diameter van dit horloge is 40 mm. Dit uurwerk kan gedragen worden bij verschillende gelegenheden. 

Capeland 10082

Een sportief horloge uit de Capeland collectie. Dit chronograaf horloge heeft een bruine lederen band met vouwsluiting. De rode cijfers op de wijzerplaat geven het horloge een extra sportief imago. De diameter van de horlogekast is 42 mm. 

Clifton 10123

Het design van de Clifton is geïnspireerd op de Golden fifties modellen van Baume & Mercier.  Het chronograaf horloge heeft een zilverkleurige wijzerplaat met blauwe wijzers. Dit horloge is sober en elegant van stijl. De Diameter van het horloge is 43 mm.

TAG HEUER 

Speed en performance, dit zijn de elementen die in het DNA van TAG Heuer terug te vinden zijn. Deze horloges zijn eveneens verkrijgbaar in de Leiestraat.

Carrera Calibre 1887 Automatic ChronographDe Carrera collectie is de bekendste bekendste collectie van TAG Heuer. Zoals de naam al prijsgeeft zijn de modellen geïnspireerd op de racesport. Het horloge is sober en elegant.  De “1887” is niet zomaar een getal, het verwijst naar het jaartal waarin Edouard Heuer de oscillerende rondsel heeft ontworpen. Hij kreeg er zelf een patent op, Het horloge heeft een gangreserve van 50 uur.


 

TAG Heuer Formula 1 Quartz Steel/Black.
Houdt uw verloofde van sportief en hoogstaande Zwitserse kwaliteit? Dan is dit horloge de juiste keuze voor hem. Het is een herenuurwerk met een stalenkast en – band.  Dit horloge heeft een zwarte lunette en datumaanduiding. De diameter van de horlogekast is 41 mm.

 

 

Aquaracer Calibre 5 Automatic Watch


TAG Heuer heeft met de Aquaracer een zeer mooi sportief horloge uitgebracht. Het belangrijkste doel is zijn nauwkeurigheid.  Die is nodig voor de watersport.  Het horloge is tot minimaal 300 m waterdicht. Het horloge beschikt over een draaiende lunette met Superluminova wijzers (lichten op in het donker). Dit specifieke model bevat het Calibre 5 uurwerk van TAG Heuer. Het is een volledig ‘Swiss Made’ automatisch uurwerk, met een gangreserve van ongeveer 38 uur.

 

Heeft u inspiratie opgedaan en wilt u graag met deskundig advies een horloge komen uitkiezen? In onze winkels hebben we ook nog andere modellen te beschikking! Het team van Juweliers Nys ontvangt graag voor het begin van een mooi verhaal.