JUWELIERS NYS OFFICIELE ROLEX RETAILER IN KORTRIJK


‭JUWELIERS NYS‬ is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van door Rolex getrainde horlogemakers, die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun professionaliteit en vakkundigheid. Wij volgen de Rolex-onderhouds­procedure waardoor u ervan verzekerd kunt zijn dat elk uurwerk dat een Rolex-atelier verlaat, voldoet aan zijn originele functionele en esthetische normen.

Wij genieten als één van de weinigen van het zeldzame vertrouwen van de strenge Zwitserse merken. Onze uurwerkmakers zijn professioneel geschoold en volgen regelmatig opleidingen in Zwitserland voor onderhoud en reparatie van de exclusieve merken zoals Cartier, Omega, Tudor, Breitling, Baume & Mercier, Tag Heuer en Longines.

Juweliers Nys beschikt ook over een tweede moderne en compleet uitgeruste atelier. Onze 2 gediplomeerde goudsmeden voeren alle herstellingen en transformaties uit. Wenst u uw juwelen te laten opfrissen of te laten herstellen? Misschien droomt u wel over een creatie van uw eigen prachtjuweel of de transformatie van uw oude juwelen. Onze bekwame vakmensen bezorgen u steeds het gewenste resultaat.

We willen ons profileren als een open huis en daarom zijn onze ateliers ook toegankelijk voor de klant: zeker een aanrader voor wie eens wil zien hoe een juweel groeit onder de handen van een kunstenaar. Of om vast te stellen dat uiterste precisie en gedegen vakkennis de sleutel zijn bij het herstellen van een uurwerk.

COOKIE-VOORKEUREN