Naast ons uitgebreid aanbod van juwelen en horloges van de beste kwaliteit, biedt Juwelier Nys haar klanten een hele reeks diensten aan die het resultaat zijn van jarenlange ervaring in de sector.

Wenst u uw juwelen te laten opfrissen of te laten herstellen? Misschien droomt u wel over een creatie van uw eigen prachtjuweel of de transformatie van uw oude juwelen. Onze bekwame vakmensen bezorgen u steeds het gewenste resultaat.

Juweliers Nys beschikt over twee moderne en compleet uitgeruste ateliers. Een gediplomeerde goudsmid voert er alle herstellingen en transformaties uit. We willen ons profileren als een open huis en daarom zijn onze ateliers ook toegankelijk voor de klant: zeker een aanrader voor wie eens wil zien hoe een juweel groeit onder de handen van een kunstenaar. Of om vast te stellen dat uiterste precisie en gedegen vakkennis de sleutel zijn bij het herstellen van een uurwerk.

Juweliers Nys geniet dan ook als één van de weinigen van het zeldzame vertrouwen van de strenge Zwitserse merken. Onze uurwerkmakers zijn professioneel geschoold en volgden verscheidene opleidingen  in Zwitserland voor onderhoud en reparatie van de exclusieve merken zoals Rolex, Cartier en Baume & Mercier. Normaal gaan deze terug naar een gespecialiseerd atelier. Het spreekt vanzelf dat herstellen van andere merken ook kan. Zo denken we aan Rodania, Calvin Klein, Guess, Tissot, Festina, ..